"9/11 | Coming Together" 20th Anniversary Special

Heritage Tour 2022

The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square vil rejse uden for USA på deres kommende turné og optræde i syv byer i fire nordiske lande og i Storbritannien. Turneen vil vare i 22 dage fra torsdag den 16. juni til og med torsdag den 7. juli 2022. Turneen vil omfatte optrædender i de samme byer, som på den tidligere planlagte turnéer i 2020/2021, som blev udskudt til 2022 pga. pandemien.

By

  Dato /(dag)

  Spillested

Billetter sælges
 

  Stockholm i Sverige

18. juni 22 (lør)

Konserthuset Stockholm

Nu

  Helsinki i Finland

21. juni 22 (tir)

(Bekendtgøres senere)

Annonceres senere

  København i Danmark

25. juni 22 (lør)

DR Koncerthuset, Koncertsalen

Nu

  Oslo i Norge

28. juni 22 (tir)

Oslo Spektrum

Annonceres senere

  Edinburgh i Skotland

1. juli 22 (fre)

Usher Hall

Nu

  Newport i South Wales

4. juli 22 (man)

International Convention Centre Wales

Annonceres senere

  Cardiff i Wales

6. juli 22 (tir)

St. David’s Hall

(Kun inviterede)

(Alle koncerter begynder kl. 20.00 med en ekstra matineeforestilling kl. 14 i Stockholm).

Titlen »Heritage Tour 2022« henviser til korets historie, der havde rod i de musikalske talenter hos de tidlige omvendte til Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige fra Wales og andre egne, der skal besøges på den kommende turne.

Byer og billetoplysninger

Billetsalg
Billetter kan nu købes i Stockholm, København og Edinburgh (se link herunder). Koncerten i St. David’s Hall i Cardiff er kun for inviterede. Det forventes, at billetter til de resterende spillesteder bliver tilgængelige før udgangen af 2021.

Billetter købt før udskydelsen af turneen
Til dem, der købte billetter til koncerterne i Stockholm, København eller Edinburgh før ændringen af turneen, er der blevet truffet forberedelser til at overføre disse billetter til de nye koncertdatoer i 2022. Alle disse steder vil kontakte dem, der har billetter, via e-mail om specifikke billetoplysninger og procedurer for refundering. Personer med billetter til Edinburgh kan e-maile customer.enquiries@usherhall.co.uk for tilbagebetaling.


Stockholm i Sverige
Konserthuset Stockholm

Foto: Jan-Olav Wedin

18. juni 2022 (lørdag)
14.00, 20.00

Konserthuset Stockholm er den primære sal til orkestermusik i Stockholm og er et af Sveriges største arkitektoniske mesterværker. Det åbnede i 1926 og blev designet af arkitekten Ivar Tengbom. Det huser Det Kongelige Svenske Filharmoniske Orkester og er vært for Nobelprisuddelingen hvert år i december.

Billetpriserne er 595 kr., 485 kr., 335 kr. og 275 kr. Det er muligt at få studierabat. Billetter med begrænset udsyn bliver tilgængelige, når de andre billetter er blevet solgt.


Helsinki i Finland
Bliver annonceret senere

21. juni 2022 (tirsdag)
20.00   

 


København i Danmark
DR Koncerthuset, Koncertsalen

25. juni 2022 (lørdag)
20.00   

Koncertsalen i DR Koncerthuset i København blev designet af den franske arkitekt Jean Nouvel. I 2012 blev spillestedet udnævnt som en af de ti bedste koncertsale i det nye årtusind af det anerkendte engelske magasin Gramophone. Det huser DR Symfoniorkestret og stod færdigt i 2009.

Billetpriserne vil være 530 kr., 405 kr., 280 kr. og 230 kr. Inkluder moms/gebyrer.


Oslo i Norge
Oslo Spektrum

28. juni 2022 (tirsdag)
20.00

Oslo Spektrum er beliggende i centrum af Oslo og er kendt for større kulturelle og underholdende arrangementer, bl.a. koncert i forbindelse med Nobels fredspris, de norske Idol-finaler, Spellemannsprisen (Norges musikpriser) og koncerter med kendte nationale og internationale stjerner. Koncertsalens arkitektoniske design og byggematerialer er internationalt anerkendt.


Edinburgh i Skotland
Usher Hall

Foto: Real Edinburgh

1. juli 2022 (fredag)
20.00

Usher Hall er Skotlands eneste femstjernede koncertsal. Siden 1914 har der været afholdt en lang række koncerter fra rock til pop, klassisk, jazz og verdens- og folkemusik. Det er en smuk edwardiansk bygning med et moderne tvist, som er elsket af de optrædende og publikum i hele verden på grund af dens storslåede akustik.

Billetpriserne er £40 (gulvpladser) og £32 (balkonpladser).


4. juli 2021 (mandag)
20.00

International Convention Centre Wales (ICC Wales) er koncertsalen i byen Newport i South Wales. Stedet åbnede officielt i september 2019. Stedet blev bygget i partnerskab mellem Celtic Manor Resort og styret i Wales, og det har allerede etableret sig som landskendt sal i det sydlige Wales.


Cardiff i Wales
St. David's Hall

Foto: Kiran Ridley

6 juli 2022 (Onsdag) 

(Kun inviterede)

St David’s Hall er Wales’ nationale koncertsal og konferencecenter og ligger i The Hayes i hjertet af Cardiff. Siden åbningen i 1982 er millioner af koncertgængere flokkedes til salen for at opleve auditoriets betagende lyd, som til stadighed lægger hus til verdens bedste orkestre.

Med en samlet kapacitet på 2.000 lægger salen hus til berømte begivenheder som BBC’s Cardiff Singer of the World, International Concert Series, Welsh Proms og British Academy Cymru Awards for blot at nævne nogle få.

Spillestedet har udover at lægge hus til klassisk musik, balletter, comedy og opera i verdensklasse haft et vældigt opbud af kendte kunstnere på sin scene, deriblandt sir Tom Jones, dame Shirley Bassey, sir Anthony Hopkins, Johnny Cash, U2, sir Elton John, Ray Davies, Tina Turner, Miles Davis og sir Ranulph Fiennes foruden mange andre.

St David’s Hall ejes, ledes og finansieres af Cardiff kommunalbestyrelse med støtte fra Wales’ Kunstfond. Den lægger årligt hus til omtrent 300 optrædener, der overværes af over 250.000 tilskuere. Salen er fortsat et førende koncertsted i den kulturelle og stadige udvikling af Cardiff til en af Europas mest kosmopolitiske byer. 

Kun efter invitation Offentligheden kan få billetter til koncerten den 6. juli i Newport i South Wales.


Turnéhistorik

Siden korets første turné uden for Utah i 1893 har det været på en lang række turneer i USA og i udlandet. Det har optrådt over hele Europa og i kulturhovedstæder fra Israel til Rusland til Japan og Australien. Siden 1999 har en lille gruppe musikere fra Orkestret på Tempelpladsen ledsaget koret på turné i 2001 og 2003, men siden 2005 er et komplet akkompagnement på cirka 65 medlemmer af orkestret rejst på turné med koret.

Koret og orkestret, der udelukkende består af frivillige, tager normalt på turne hvert andet år, da alle medvirkende må tage ferie fra deres arbejde og forlade deres familie for at deltage i rejsen. Deres seneste turné omfattede besøg til syv europæiske lande i 2016 og Classic Coast Tour i 2018 til Californien, Washington og British Columbia i Canada.

Få flere oplysninger om korets turneer siden år 2000 ved at klikke her.