"9/11 | Coming Together" 20th Anniversary Special

2022 Heritage Tour

The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square vil på sin forestående internasjonale turné opptre i syv byer i fire nordiske land og Storbritannia. Turneen vil strekke seg over 22 dager, fra torsdag 16. juni til torsdag 7. juli 2022. Turneen vil innbefatte forestillinger i de samme byene som tidligere planlagt for turneen i 2020/2021, som ble flyttet til 2022 på grunn av pandemien.

By

Dato/(Dag)

Konsertsted

Tilgjengelige billetter

  Stockholm, Sverige

18. jun 22 (lør)

Konserthuset i Stockholm

  Helsingfors, Finland

21. jun 22 (tir)

(vil bli kunngjort)

Informasjon kommer senere

  København, Danmark

25. jun 22 (lør)

DR Koncerthuset, Koncertsalen

  Oslo, Norge

28. jun 22 (tir)

Oslo Spektrum

Informasjon kommer senere

  Edinburgh, Skottland

1. jul 22 (fre)

Usher Hall

  Newport, Syd-Wales

4. jul 22 (man)

International Convention Centre Wales

Informasjon kommer senere

  Cardiff, Wales

6. juli 22 (tir)

St. David’s Hall

(Etter innbydelse)

(Alle konserter begynner kl. 20:00 med en ekstra matinéforestilling kl. 14:00 i Stockholm.)

Navnet Heritage Tour er en henvisning til korets historie. Koret ble etablert som følge av de musikalske talenter tidlige konvertitter til Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige hadde. Disse konvertittene kom fra Wales og andre områder som vil bli besøkt på den forestående turneen.

Informasjon om byer og billetter

Tilgjengelige billetter
Billetter er nå lagt ut til salg i Stockholm, København og Edinburgh (se koblinger nedenfor). Konserten i St. David’s Hall i Cardiff er kun for inviterte. Det forventes at billetter til de øvrige konsertene vil bli tilgjengelige innen utgangen av 2021.

Kjøpte billetter før turneen ble flyttet

For dem som kjøpte billetter til konsertene i Stockholm, København og Edinburgh før konsertdatoene ble forandret, er det nå mulig å få disse billettene overført til de nye konsertdatoene i 2022. Hvert enkelt konsertsted vil kontakte dem som har billetter via e-post angående fremgangsmåten for bruk og refusjon av disse billettene. Billettinnehavere i Edinburgh kan sende e-post til customer.enquiries@usherhall.co.uk for refusjon.


Stockholm, Sverige
Konserthuset i Stockholm

Foto: Jan-Olav Wedin

18. juni 2022 (lørdag)
14.00, 20.00

Konserthuset i Stockholm er Stockholms storstue for orkestermusikk, og er et av Sveriges viktigste arkitektoniske mesterverker. Det ble åpnet i 1926 og er tegnet av arkitekten Ivar Tengbom. Det huser Kungliga Filharmoniska Orkestern og er vertskap for Nobelprisutdelingesseremonien i desember hvert år.

Billettpriser: 595 skr., 485 skr., 335 skr. og 275 skr. Det gis studentmoderasjon. Billetter til plasser med begrenset sikt legges ut når de andre billettene er solgt.


Helsingfors, Finland
TBD

21. juni 2022 (tirsdag)
20.00   

 


København, Danmark
DR Koncerthuset, Koncertsalen

25. juni 2022 (lørdag)
20.00   

Konsertsalen DR Koncerthuset i København ble tegnet av den franske arkitekten Jean Nouvel. I 2012 ble konsertstedet utropt til et av det nye millenniets ti flotteste konsertsaler av det velrennomerte britiske tidsskriftet Gramophone. Det er tilholdssted for DR Symfoniorkestret, og ble ferdigstilt i 2009.

Billettpriser: 530 dkr., 405 dkr., 280 dkr. og 230 dkr. Inkludert mva./gebyrer.


Oslo, Norge
Oslo Spektrum

28. juni 2022 (tirsdag)
20.00

Oslo Spektrum i Oslo sentrum er kjent for å være vertskap for viktige kultur- og underholdningsarrangementer, innbefattet Nobels fredspriskonsert, Idol-finalen i Norge, Spellemannsprisen og konserter med andre nasjonalt og internasjonalt kjente artister. Arenaens arkitektoniske design og bygningsmateriale har mottatt omfattende ros.


Edinburgh, Skottland
Usher Hall

Fotografi: Real Edinburgh

1. juli 2022 (fredag)
20.00

Usher Hall er Skottlands eneste femstjerners konsertsal. Siden 1914 har den vært vertskap for en rekke konserter innen rock, pop, klassisk, jazz, verdensmusikk og folkemusikk. Det er en vakker bygning i edvardiansk stil med et moderne preg, høyt elsket av artister og publikummere over hele verden på grunn av sin storslåtte akustikk.

Billettpriser er £40 (sal) og £32 (balkong).


4. juli 2022 (mandag)
20.00

Det internasjonale konferansesenteret i Wales (ICC Wales) i byen Newport i Syd-Wales åpnet offisielt i september 2019. Anlegget ble bygget gjennom et felles samarbeid mellom Celtic Manor Resort og den walisiske regjeringen og har allerede etablert seg som et iøynefallende reisemål i Syd-Wales.


Cardiff, Wales
St. David's Hall

Foto: Kiran Ridley

6. juli 2022 (onsdag)
(Kun for inviterte) 

St. David’s Hall er Wales’ nasjonale konsertsal og konferansesenter, og ligger på The Hayes i hjertet av Cardiff. Siden åpningen i 1982 har millioner av konsertgjengere strømmet til denne konsertsalen for å oppleve auditoriets imponerende lyd, som stadig huser mange av verdens beste orkestre.

Salen har en generell kapasitet på 2 000, og er åsted for berømte begivenheter som BBC Cardiff Singer of the World, International Concert Series, Welsh Proms og British Academy Cymru Awards, bare for å nevne noen.

I tillegg til å være vertskap for klassisk musikk, balletter, komedie og opera i verdensklasse, har en svært mangfoldig rekke stjerner kastet glans over konsertscenen, blant disse Sir Tom Jones, Dame Shirley Bassey, Sir Anthony Hopkins, Johnny Cash, U2, Sir Elton John, Ray Davies, Tina Turner, Miles Davis og Sir Ranulph Fiennes.

St. Davids Hall eies, forvaltes og finansieres av Cardiff Council med støtte fra the Arts Council i Wales. Årlig er det omtrent 300 opptredener der med i overkant av 250 000 publikummere. Salen er stadig et ledende sted i den kulturelle og vedvarende utvikling av Cardiff til en av Europas mest kosmopolitiske byer. 

Kun for inviterte. Billetter til konserten den 6. juli i Newport i Wales vil bli lagt ut.


Turnéhistorikk

Koret hadde sin første turné utenfor Utah i 1893, og har siden hatt utstrakt turnévirksomhet i USA og i andre land. Det har opptrådt over hele Europa og i musikkhovedsteder fra Israel og Russland til Japan og Australia. Etter at Orchestra at Temple Square ble grunnlagt i 1999, ble et lite ensemble derfra med koret på turné i 2001 og 2003. Siden 2005 har imidlertid en fullverdig besetning på cirka 65 medlemmer fra orkesteret turnert med koret.

Koret og orkesteret som fullt og helt består av frivillige, turnerer vanligvis annethvert år, siden alle som opptrer må bruke av ferien sin og forlate familien for å legge ut på reisen. Turneene de nylig har vært på, har innbefattet besøk i syv land i Europa i 2016 og turneen Classic Coast Tour in 2018 til California, Washington og British Columbia i Canada.

Klikk her for detaljert informasjon om tidligere kor-turneer siden 2000.